16 Nisan 2009

UEFA Kupası Yarı Final Yolu

Devre arasında kısa bir değerlendirme yapıp tekrar City-Hamburg maçına döndüm. 2.yarıya gerçekten çok iyi başladı Maviler. 50. dakikada Caicedo golü bulduktan hemen sonra, Elano'nun frikiği direkte patladı ama maçın dönüm noktası Caicedo'nun 1 metre'den zoru başarıp topu dışarı attığı pozisyon oldu ki dakikalar henüz 55'i gösteriyordu. Skor 3-1'e gelse çok çey değişebilirdi. Bu pozisyonun ardından 3 ney pozisyon daha yakalasada City son 15 dakikada yorgunluğun etkisi ile oyundan düşmek zorunda kaldılar.

İtalya'da 3-1 biten ilk yarının ardından 60. dakikada Diego ile golü bulunca Bremen turu neredeyse cebine koydu ama yine de bir beraberliği taraflarıan yazdırmak istediler ve Pizarro Bremen'e puanı getiren isim oldu.

Lucescu, 3 yıl önce Sevilla'ya son dakikada Palop'un kafası ile uzatmaya giden maçta yarı finali kaçırmıştı. Bugün Gerets'in Marsill'sını 2 maçta da yenip 1 diğer Ukraynalı, Dinamo Kiev'in rakibi oldu. Gerets'in kader bu zaten, uluslararası arenada doğru dürüst başarısı yok ama Türkiye'de hala birileri "Galatasaray'ın bu kadrosu Gerets'de olsa idi" tarzında ağıt tutuyor. Gerets bu işte, ne 3 adım ilerler ne de geri gider.

2 Alman, 2 Ukraynalı karşılaşacak yarı finalde. En azındna Almanya-Ukrayna finali olacağı kesin.

Hiç yorum yok: