13 Nisan 2009

Tabloyu Okuyamamak & Hedef Şaşırtmak



''Tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye'nin iki önemli takımı devre dışı bırakılmaya çalışılıyor ve başarılı da oluyorlar bana göre.''

Bu maçta Fenerbahçe takır takır oynayıp maçı alsa bu açıklamaları yapabilecek miydi Sayın Polat? Başarısızlığını örtmek için yine aynı mazeretleri uydurabilecek miydi? Bu kulübün 1 yılını berbat etmenin kabahatini nasıl örtecekti?

Bir başkanın daha sağ duyulu, daha vizyonlu olması gerekir. Adnan Polat ve O'nun fenerbahçe endeksli başarı hedefi Galatasaray'ın en büyük sorunudur. Attığı her adımın arkasında Fenebahçe'yi geride bırakma, o takıma gönül vermişlere bir şeyleri ispat etme çabası var. Buna adım gibi eminim!

İşte bu vizyonsuzluk Galatasaray'ın en büyük düşmanı şu an. Bu nedenle artık günü birlik kararlar ile yönetilen bir kulüp olarak anılıyor Sarı Kırmızılılar. Geleceği şekillendirmenin bu mantık çatısı altında gerçekleştirilmesi mümkün mü?

Kendi şirketinde karar alırken kılı 40 yaranların 104 yıllık kulübü yönetirken milyon dolarları düşünmeden sokağa saçmaları, bakkal dükkanı yönetir gibi hareket etmeleri hayret verici!

Bu sorun çözülmedikçe, geçen sene olduğu gibi sadece yıllık başarılar avunmak zorunda kalan bir camia olmak bir kader olacak gibi görünüyor ne yazık ki!

Hiç yorum yok: