13 Nisan 2009

Spor Basını & Hakan Ünsal



Dün maç sonrası, yolda radyodan yorumları dinliyorum. NTV'de Hakan Ünsal ve Sergen, Ali Sami Yen'den canlı bağlanıyorlar %100 Futbol'a.

Sergen yine bildiğimiz gibi, daldan dala atlıyor söylüyor bir şeyler, aslıdna o da zorlanıyor bir şeyler üretmekte çünkü ortada futbol adına bir şey yok. Aragones & Bülent Korkmaz'ı eleştiriyor haklı olarak.

Hakan Ünsal'a bakıyoruz teknik direktörler adına tek bir cümle yok ağızdak çıkan. Aragones'i bile eleştirmiyor. Neden? Aragones'i eleştirdiği zaman ondan aşağı kalmayan Korkmaz'a da bindirmesi gerekiyor da ondan. İnce hesaplar peşinde belli ki! Benfica'yı, Olimpiakos'u, Hertha'yı yenerken başarıları oyunculara bağlayan, Metalist'e, Fenerbahçe'ye yenilirken Skibbe'ye verip veriştiren bu adam değil miydi? Skibbe'nin Galatasaray'da bir şeyleri değiştirmeye çalıştığını ve ilk yarıda Lincoln'ün parlak performansına rağmen "eh işte" diyen futbol uleması bu kişilik değil miydi? Peki şimdi ne yapıyor? Futbol ile alakası yok, ince hesaplar peşinde arkadaşını kolluyor.

Gelecek sene yedek kulübesinde kendine yer bulabilmenin hesaplarını yapıyordur kimbilir kendi kafasında? Yoksa bu kadar taraflı, yanlı yorum yapılmaz kardeşim. Biraz objektif olun, sürünün peşinden gitmeyin, zaten yerlerde geziyor seviye spor basınında biraz daha dibe doğru itin, başka da bir şey beklenmez zaten bu kafalardan!

Hiç yorum yok: