09 Aralık 2008

Madrid'de Ramos Dönemi

Beklenen oldu ve Schuster ile Madrid'in yolları ayrıldı. Muhtemel bir Barcelona mağlubiyeti sonrası olması beklenen gelişme yaklaşık 1 hafta önce sahnelendi. Tahminim o ki, Schuster'de Barcelona maçına çıkmadan ayrıldığı için az da olsa rahatlamıştır. Çünkü çok formda bir Barcelona karşısında bırakın galibiyeti, puan dahi alacaklarına dair inancı olmadığını Sevilla yenilgisi sonrasında belirtmişti zaten. Üstelik Barcelona gibi camia için çok daha farklı anlamı olan bir maçı kaybederek gitmesi psikolojik olarak çok daha farklı bir hava bırakırdı.

Şimdi sahne Ramos'un. Ramos bu ağırlığı kaldıracak mı onu elbette zaman gösterecek. Sevilla'daki muhteşem kariyerin üstüne Spurs'de bekleneni koyamadı ortaya. Bu ayrılığın ardından Los Galacticos'un başına geçmek Ramos için çok önemli bir fırsat. Barcelona maçını kaybetse bile kaybedeceği hiç bir şey yok, ama yenilmemek bile başlangıç için iyi sayılır.

Evet, Madrid istikrarsızlığını sürdürüyor hem oyuncu kadrosu hem de teknik kadro olarak. Bakalım Ramos, Real için bir kurtarıcı olup uzun yıllar takımın başında kalabilecek mi?

Hiç yorum yok: