07 Ekim 2008

Sağlam İstifa



Bundan 3 hafta önce Raşit Çetiner'in ayrılışının ardından "Yaprak Dökümü" adını vermiştik bu sene tekrar başlayan ve her sene sahlenmekte olan oyunun adına. Yaprak Dökümü devam ediyor, bugün 4'üncü kurbanını verdi Süper Ligimiz: Ertuğrul Sağlam. 4.5 yılda 4 teknik direktör ile çalışma istikrarsızlığı ve başarısızlığını gösteren yönetimden daha mı suçlu teknik direktör takımın bu posizyona gelmesinde? Daha baştan Sinan Engin'in Ertuğrul Sağlam'ın yanına bir nevi otorite sağlayıcı olarak getirilmesi daha o zamanlar yöneticilerin kendi taşıdıkları soru işaretlerinin ortadan kaldırılması amacından başka bir şey değildi. Del Bosque'nin FIFA'lık olan davası devam ederken Sağlam'ın arkasında durma kararlılığını göstermenin samimiyeti de sorgulanmalı diğer taraftan.

Ertuğrul Hoca'nın bundan sonra Avrupa'da kariyerine devam etmesinin kendi vizyonunun gelişimi açısınında çok daha olumlu olacağını düşünüyorum, umarım o da böyle düşünür, yoksa ülkemizdeki Türk teknik direktörlerin bir çoğunun içinde olduğu o kısır döngüye girmesini hiç istemem.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tamamen katılıyorum.adam gibi adamdı,yazık oldu ertuğrul hocaya yazık bir takının hocasının bukadar kolay harcanması gerçekten üzücü tek suçlu peki ertuğrul hoca mı?4,5 yılda 4 teknik direktör yazık!!böyle bir camiaya hiç ama hiiç yakışmıyor!!sayg.