22 Ekim 2008

Şampiyonlar Ligi Hafta 3 Perde 2

Dün akşam bir gol patlaması oldu, sadece 3 maçta Devler Ligi'nde bu yıl oynanan 8 maçlık serilerdeki toplamdan daha fazla gol gördü gözler. Diğer 5 maçın da 12 gollük katkısı ile toplamda 36 gol, maç başına 4.5 yapar ki var mıdır Şampiyonlar Ligi'ndne böyle bir gece araştırmak lazım.
Sonuçlara gelince Bate akıllardaki soru işaretlerini sonu nokta ile biten güzel bir cümleye bağladı ve biraz daha dikkatli olsa gelip geleceği maçtan 1 paun ile yarılmaz zorunda kaldı. Lyon, 5 golle Lacatus'u göndermeyi bildi, anlaşılan bu sene Rumen Hoca en büyük işi Galatasaray'ı elemkele yaptı diğer bir ifade ile kabak Galatasaray'ın başına patladı. Bayern'den böyle bir galibiyet beklemiyordum, ya da Fiorentina'dan bu şekilde bir mağlubiyet, şaşırdım! Juventus'da onca eksiğe rağmen Real'i yenerek grupta liderliğe kondu ve 2. tur adına avantajı kaptı. Diğer maçlar beklendiği gibi sonuçlandı.

Şimdi gelelim bu gecenin maçlarına:

Bordoeux - Cluj --> Ortada bir maç, her türlü sonuç çıkabilir. Cluj'un yenilmeden sahadan ayrılması daha mantıklı bir sonuç gibi geliyor.

Chealsea - Roma --> Roma'dan sürpriz gelir mi, ya da Scolari bir sürprize izin verir mi? Çok zor, beraberlik bile Roma için iyi sonuç olur.

Inter - Anarthosis --> Rumlar'ın geldikleri noktanın ispatı için iyi bir fırsat, 2 Yunan takımı karşısında yaptıkları hala insanları yeterince ikna etmemiş olabilir o nedenle önlerinde iyi bir fırsat var. Mourinho ciddiyetini takıma yansıtacaktır, Inter'in kazanması muhtemel, ama maç sonucu diğer iki sonuçtan biri olursa da şaşırmamak gerek.

Panathinaikos - Bremen --> Bremen varsa fazla gol atılmaya aday bir maçtır zaten, muhtemelen bu maçı alıp Almanya'ya dönerler.

Basel -Barcelona --> Barça'lar.

Shaktar - Lizbon --> Lucescu ustalığını konuşturur, deplasmanda etkili olma sorunu yaşayan Sporting'i eli boş gönderir.

Athletico -Liverpool --> Gecenin en güzel maçı olacak. Ah bir de El Nino, Caldero'a adım atabilse muhteşem bir buluşma olacaktı.

PSV - Marsilla --> Tipik beraberlik maçı, Gerets yıllardı gruptan çıkaramadığı takımlarına bu sene de Marsilla'yı ekleyecek gibi görünüyor. PSV'den daha iyi takımlar ama Gerets faktörü ile ancak 1 puan alarak dönerler Fransa'ya.

Hiç yorum yok: