21 Ekim 2008

Şampiyonlar Ligi Hafta 3 Perde 1

Bu akşam yine zorlu maçlarla sahne alacak şampiyonların gecesinde. 4. hafta ile birlikte bir çok grubun düğümlerinin çözüleceği serinin ilki yaşanacak bu hafta.

Fenerbahçe - Arsenal --> Arsenal'in sahada sunacakları maçın sonucunu belirleyecektir. Deplasmandaki dengesiz oyunları Fenerbahçe için avantaj olabilir. Guiza - Semih ikilisi gol bulma anlamında büyük artı ki bu maçta da gol şansı bulacaklardır. Şu an kadroları alınca Wenger'in daha kontrolü bir takım ile sahaya çıkacağını görüyorum. Fenerbahçe ortasahasını Selçuk ve Maldonado ile daha dirençli hale getirmeye çalışıyor anlaşılan. Sonuç ne olur, bir çok kişi Arsenal'i favori, görüyor belki ama bu maç da alınacak 3 sonuç için de "vay be" denilmez.

Porto - Kiev --> Porto maçın başında tempo yaparak oyunu Fenerbahçe maçnda olduğu gibi koparmaya çalışacaktır. Maçı erken koparamaz ise Kiev'in direnci artabilir ve bir beraberlikle dönebilir Ukrayna'ya.

Zenit : Bate --> Zenit için gruptan kopmamak için son şans. Juventus - Real maçından çıakcak bir Real galibiyeti ile Zenti'in alacağı puan çok öneli hale gelecektir. Dolayısıyla Zenit için bütün yollar 3 puana çıkmalı, Bate zorlayacaktır onları ama favori Zenit.

Juventus : Real Madrid --> Madrid'in kaybedeceğini düşünmüyorum. Maç en iyi ihtimalle berabere bitmeye gebedir Juventus için. Normal şarlar altında Ranieri'nin takımının galibiyet almasına ihtimal vermiyorum

Villareal - Aalborg --> Bu sene 4. torbadan gelen takımlar daha bir dişli ama Aalborg'un Villereal'e 1 puanlık sürpriz yapması bile çok zor.

Manu - Celtic --> Celtic ile Manchester arasındaki maçlar son yıllarda oldukça çetin geçiyor. Bu sefer de Celtic direnecektir hatta Samaras ile gol bile bulma şansları var, fakat Manchester sürprize izin vermeyecektir.

Bayern - Fiorentina --> Fiorentina'nın en azından kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Gerek kadro yapısı gerekse de oyun şablonu olarak Klinsman'a ters geleceklerdir. En az bir beraberlikle İtalya'ya dönmeleri normal sonuç.

Steau - Lyon --> Gecenin beraberlikle bitmesi muhtemel maçlardan. Beraberliğin yanında her iki takımın da kazanması da şaşırılmaması gereken sonuçlar arasında.

Hiç yorum yok: