22 Mart 2009

Yazılacak Bir Şey Yok...

Maç boyu acaba bu maçta Lincoln'e ihtiyacımız olduğunu anlar ve oyuna sokar mı diye bekledim çünkü daha 10. dakikadan itibaren apaçık ortadaydı bu. Zaten koca ilk yarıda yıllar öncesinin saçma futbolundan kesitler vardı sahada. Uzun Eskişehir defansını yandan ortalar ile yıkmaya çalışan bir anlayışı hangi taktik deha ile üretti Bülent Korkmaz hayretle izledim. Yerden ayağa pas yapan bir takımı nasıl bu kadar bozmayı becerdi hayret!

Skibbe'yi eleştirdik ama her zaman yerden ayağa top oynatmasını bildiği için hakkını da verdik. Takımda zaman zaman taktik disiplinsizlik yaşandığından dem vurduk ama en azından bir sistem üzerinde ilerlenmeye çalışılıyordu. Şimdi ortada ne sistem var ne de akla uygun bir taktik.

Galatasaray kendi ayağına sıkmıştır bu sene. Tablo çok net. Bülent Korkmaz gelecekse ve böyle bir futbol koyacakso ortaya Skibbe'nin günahı neydi? En azından UEFA'dan elenmezdik de tesellimiz olurdu.

Uzun uzun yazaraız bu maçla ilgili ama şu an biraz soğumak gerek, yukarıda yazılanlar her şeyin özeti olarak kalsın şimdilik.

Hiç yorum yok: