07 Mart 2009

Mustafa Sarp Bombası!



Haber Vatan Gazetesi'ne ait. Galatasaray'ın Mustafa Sarp'a gelecek sezon için imza attırdığı yazıyor. Bülent Korkmaz'ın eski öğrencisi olmasının da bu transfer de payı olduğundan bahsediliyor.

Mevzubahis transfer bilgisinin doğru olmadığını düşünmeme rağmen bu transferin az da olsa doğruluk payı taşıma ihitimalne karşın dün akşam oynanan kötü futboldan sonra böylesine kabus bir haber almak Galatasaray taraftarına ağır gelebilir. Yaser, Ferdi, Volkan, Serkan gibi Galatasaray'a gelecek adına katkıda bulunamayacak potansiyelde oyunculardan sonra Mustafa Sarp gibi gereksiz transfer ile kulübe alt yapıdan gelerek katkıda bulunacak Emre Çolak, Gökhan Öztürk gibi oyuncuların önünü kesmekten başka bir anlama gelmiyor bu.

Hala orta sahada 2000 yılındaki Okan, Emre, Hasan, Ümit, Suat gibi oyunu iki yönlü oynayan oyuncuların varlığına ihtiyaç duyulurken, sadece mücadele eden, ki her futbolcunun mücadele etmesi gerektiği de ayrı bir gerçeklik olarak düşünülmeli, ve oyunun hücum zenginliğine herhangi bir katkıda bulunamayacak oyunculardan medet ummanın anlamı nedir acaba?

Umarım gerçeklik payı taşımayan bir haberdir, yoksa futbol aklı içerisinde kabul edilecek bir transfer değil. Bülent Hoca'nın Lucescu dönemi futbola özenip takıma yeni bir Bülent Akın kazandırma sevdası olduğunu da düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Cimbomdan_ilk_imza&tarih=07.03.2009&Newsid=226766&Categoryid=5

Hiç yorum yok: