28 Mayıs 2009

Gourcuff ile Yola Devam...



Milan'dan 15 Milyon Euro'luk satın alma hakkı saklı olmak üzere kiralık olarak başlamıştı sezona Bordeaux'da genç yetenek. Bu sezon "Şarapçılar" ın artan performansında elbette Blanc'ın rolü ve oturan takım düzeninin etkisi bambaşka ama bu faktörün ardından ilk sıraya konacak gerçek de Gourcuff'un takım içindeki rolüydü. Özellikle son haftalarda alınan ard arda galibiyetlerdeki payı yadsınamaz cinsten. Şu an bir ucundan yakalanan Şampiyonluk Kupası'nda çok fazla emeği olduğunu söylemek lazım.

İşte bu gerçekten hareketle Bordeaux'da eldeki değeri kaybetmek istememiş olacak ki bugün Gourcuff ile 4 yıllık bir anlaşma yapıldığı haberleri düştü ajanslara, Milan tarafından da genç oyuncuya başarı dileyen bir açıklama ile doğrulandı bu bilgi daha sonra. Bordeaux için çok isabetli olan bu hamlenin aynı zamanda Kaka'nın takımda kalacağı anlamına geldiğini söylersem yanlış olmaz sanırım.

Bakalım bu sevindirici haberin ardından kulüp taraftarları, hafta sonu alıncak 6. şampiyonluk ile çifte mutluluk yaşayacaklar mı?

Hiç yorum yok: