29 Mayıs 2009

Cimbom'dan İlk Bomba (!) : Mustafa Sarp



Bir isim bile bir kulübün transfer politikası, vizyonu, planlaması üzerine o kadar çok fiki verebilir ki son 2 sezonda futbol takımının bünyesine katılan Yaser, Ferdi, Volkan, Serkan gibi aslında olmasalar da çok şey farketmeyecek ve alt yapıdan 10'larca benzeri bulunabilecek oyunculara bünyesine katan bir kulüpten bahsediyorsak lafı fazla uzatmaya da gerek yok aslında.

Bu senenin ilk bomba oyuncusu da Mustafa Sarp oldu. Hangi akla hizmet alındığı belli olmayan, kimin beğenip tavsiye ettiğini (muhtemelen Korkmaz & Sezgin işbirliği söz konusu) çok merak ettiğim gereksiz bir transfer örneği daha karşımızda anlaşılan.

Bloglarda çeştli yazılar yazılıyor ya eksiklikler ve transfer yapılması gereken bölgeler, muhtemel isimler üzerine, GS Yönetimi'ndeki bu kafalar iş başında oldukça Galatasaray'da hiç bir şeyin değişmeyeceği o kadar net ki, adım gibi de eminim bundan ne yazık ki. Gelecek sezon göreceğimiz yegane farklılık planlamadan yoksun hareket eden ve ağızlarından "geleceğin GS'si" lafını bu sene olduğundan daha fazla kullanacak olan yöneticiler olacak. Var mı bahse girecek???

Hiç yorum yok: