07 Ağustos 2009

Yapma Bunu!



Maç analizinde dün akşam Linderoth'un11'e girmesinin takım futboluna olan olumlu katksıından bahsetmiş ve kadrodaki oyunculardan bazı özellikleri ile ayrıldığını belirtmiştim. Hatta Linde'ye rağmen o bölgeye 1 transfer daha yapılmasının şart olduğunun altını da çizmiştim.

"Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak. Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz."

Az önce resmi sitenin geçtiği haber bu. 2 olumlu cümle yazdık adam 3 ay yok şimdi. Kurşun falan döktürmesi lazım bu adamın artık, iş tıbbı aştı Lokma Hekim paklar ancak! Yukarıdaki resim de Linderoth'un bir zamanlar sahada hoplayıp zıplayabilen bir futbolcu olduğunu gösteren önemli bir kanıt olarak sandıklarda özenle saklanmaya başlanmalı!

Bu aşamadan sonra Galatasaray'ın transfer yapacağı bölge bellidir artık. Stoper, sağ bek falan hikaye. Oyunu 2 yönlü oynayan Linderoth tipinde bir adam şart artık, yoksa yazık olacak güzelim kadroya!

Hiç yorum yok: