06 Ağustos 2009

Community Shield'ı Kim Anlatacak?

Malumunuz pazar günü Community Shield diğer bir ifade ile Lig Şampiyonu-Kupa Galibi'nin karşılaşması var Ada'da. Maçı 17:00 NTVSPOR canlı olarak verecek. Manu-Chealsea maçını açık kanaldan izleyecek olmak güzel ama daha güzeli şimdi geliyor: Maçı Murat Kosova anlatacak.

Ercan Taner'in sadece ses tonunun avantajını kullanarak yaptığı kuru kurya sunumlar NTV'de maç izlemenin ayrıcalığını ne yazık ki kaldırmıştı ortadan. Önceleri Murat Kosova, Okay Karacan, Ali Okancı ile maçları izlemek ne kadar da zevkliydi. Kosova'nın, Ronaldo'nun Old Trafford'da çıktığı ilk maçta yaptığı o güzel hareketleri anlatırken yaşadığı heyecanı iliklerinizde hissederdiniz, yeni bir yıldızın doğuşunun keyfini daha derinden yaşardınız.

Bu maç için de Güntekin Onay ya da Ersin Düzen alternatifleri üzerinde dururken, uzun zamandır furbol maçı anlatmadığı için Murat Kosova'yı neredeyse hafızadan silmişiz. Şimdi ise maçı O'nun anlatacak olmasını bilmek daha da heyecan katıyor mücadeleye. En son ne zaman anlatmıştı bilmiyorum ama muhteşem bir derbi ile yeniden ekranlarada olması gayet sevindirici. Darısı Real-Barça maçının başına!

Hiç yorum yok: