08 Ağustos 2009

Skibbe'den İyi Başlangıç

Werder'e deplasmanda 3 gol atarak başladı lige Skibbe. E.Frankfurt 3 puanı alırken gollerin 2'si sezon başında kaptanlığı aldığı ve bu olay üzerüne idmanda arıza çıkaran Amanitidis'den geldi. Alman teknika dam arızalı adamları oynatmayı iyi bereciyor, Lincoln'ün geçen sezonki ilk yarı performansı hala akıllarda.

Geçen sezon W.Bremen ile oynadıkları 2 maçta 5'erden toplamda 10 gol yiyip, gol atma başarısı gösterememişlerdi. 3 puan üstüne de ancak 4. hafta sonunda aldıkları ilk galibiyet ile 5 puana ulaşarak çıkabilmişlerdi. Geçen sezonu da 33 puanda ve düşme hattının 3 puan üstünde 13. sırada bitirebilmişlerdi.

Sezona Skibbe ile iyi bir aşlangıç yaptı Frankfurt. 2010'u geçtiğimiz yıldan daha ötede bitireceklerini şimdiden rahatlıkla söylemek mümkün ama tam olarak nerede konumlanacaklarını görmek için de tabiki beklemek gerekiyor.

Galatasaray2a akıl futbolunu, şu an herkesin beğenerek izlediği yerden ayağa paslaşmayı öğreten adamdır kendisi ve bu yönüyle de alkışı hakediyor. Kendisini izlemeye devam edeceğiz.

Hiç yorum yok: