02 Haziran 2010

Yap-Boz Basket Takımı














Galatasaray Basketbol Şubeleri'nin tam anlamıyla başı döndü. 3 sezondur geleni-giden hocanın haddi hesabı yok. Bayan Şubesi 2 sezonda 3 hoca değiştirdi, erkek şubesi de aynı dönemde teknik adam ile çalıştı. Forma skandalı sonrası göreve getirilen Cem Akdağ zor şartlarda takımın kümede kalmasını sağlayarak bir önceki sezon Bayan Takımı'ndaki görevinin ardından bu zorlu göreve talip olmuştu. Kolay değildi ama yaşanan skandalın etkisi anca böyle geçiştirilebilrdi: kümede kalarak.

Bu koşullar altında Cem Akdağ ile göreve devam edilmesi beklenirken göreve Oktay Mahmuti'nin getirildiği haberini aldık. Oktay Mahmuti'yi beğenirim özellikle de kenardaki Mourinhovari duruşunu ama bu nedir be kardeşim? Cem Akdağ'ın sorumluluk duygusuna, vefasına karşılık görülen bu ise söylenecek pek bir şey yok. Oktay Mahmuti transferi özünde tek başına ele alındığında gayet şık harekettir ama geride kalanları bu denklemin içinden çekip alarak durumu değerlendiremeyiz.

Galatasaray bu yönetim ile adam harcama makinası haline getirilmiştir. Bu kadar çok kişinin bu kadar pamuk ipliğine baplı kararlar ile geleceğini etkilerseniz bir bakmışsınız sizin Galatasaray'daki geleceğiniz de o pamuk ipliğine bağlanıp kalmış. Böylesine vizyonsuz bir yönetimin Galatasaray'ı hak ettiği yerlere taşıyamayacağı aşikar, geçmiş ola!

Hiç yorum yok: