29 Ağustos 2010

Turu Riske Etmek

"Elano Blumer sakatlığından dolayı riske edilmemek için maç kadrosuna alınmamıştır" yazıyordu resmi sayfada Karparty maçı öncesi. O cümleyi okuyan, kafası çalışan her Galatasaraylı  Elano'yu "ya satarsak" düşüncesi ile kamuoyunu aptal yerine koyan bu zihniyetin düzmece senaryo ile aslında turu riske attığının basbayağı fakındaydı.

Geçen sezon kiralık olarak gönderilmiş ve sezon başından beridir Linderoth'un geçen seneki boşluğunu doldurmak için takımdan ayrı çalışan Aydın sahaya kurtarıcı olarak sürülürken 8 milyon euro bayılıp aldığını Brezilya'lı riske atılmamak!!! için İstanbul'da bırakılmıştı. 2000 yılında 2 kupa ile zirve yapmış, Avrupa arenasına sıkı sıkıya bağlı köklerinin toprağa bağlılığı her geçen gün biraz daha azalırken buna biraz daha katkıda bulunma pahasına bunlar yapmak...Alın işte Eskişehir kafilesinde Elano Blumer ismini görüyorsunuz yalnızca 3 gün sonra ve  muhtemelen ilk 11'de de olacak bu akşam.

İşte Galatasaray'daki asıl sorun bu SAMİMİYETSİZLİK aslında. Bu yönetimin yaptığı işlerin artık samimiyetini, inandırılıcığını kaybetmiş olması Galatasaray'ın en büyük problemidir. Sorunun hala saha içerisine yapılacak 2 transfer ile çözülebileceğini düşünenlere duyurulu!

Hiç yorum yok: