31 Ocak 2011

Tezlik Transfer Profesörü: Mr. Sezgin

Adnan Polat, Galatasaray'a daha büyük ihanet eden olmadı şimdiye kadar benim gözümde. Bu adamı savunduğu kadar Galatasaray'ı savunsan, kankanı düşündüğün kadar Galatasaray'ı düşünsen 1-2 yılı daha kaybedecek olmanın üzüntüsü ile yanmazdı yürekler, karanlığa bürünmezdi düşünceler.

Her fırsatta mavzuatı, hukuki işleri çok iyi biliyor diye göklere çıkardığın Sn. Sezgin kendi tabiri ile tezlik transferlere imzayı atmaya devam ediyor. Hadi yabancı transferleri Rijkaard yaptı da bu adamların hangisini teknik ekibin raporu ile aldınız: Mehmet Batdal, Musa Çağıran, Serdar Özkan, Ali Turan, Çağlar Birinci.

Hadi Çağlar'da bir umut var da diğer 4 adam  Florya'ya ayak basmalarının üzerinden yalnızca 7 ay geçtikten sonra başka kulüp forması altında mücadele ediyor ise "Daha neyin, kimin savunmasını yapıyorsunuz Allah aşkına?" Tablo bu kadar ortada iken, bunun adı düpedüz Galatasaray'a ihanet iken Adnan Sezgin'i savunmanın neresi elle tutulur bir davranış soruyorum. Yaser, Ferdi, Volkan Yaman, Serkan Kurtuluş gibi faciaları da ekleyince artık yazılacak bir şey kalmıyor bize.

Helal olsun, bu kulübün sadece bugününü değil gelecek yıllarını da kararttınız. Başbakan'ı protesto etme cesaretini gösteden tribünlerin sizleri o stada giremeyecek hale ne zaman getireceklerini, ne zaman derin uykudan uyanacaklarını çok ama çok merak ediyorum.

Hiç yorum yok: