29 Mayıs 2011

Kurumsal Yapıya Doğru










   Perşembe günü yapılan yönetim kurulu toplantısına eksiksiz 18 kişi katıldı. Bu toplatıda neler konuşulduğunu başkan Ünal Aysal net olarak açıkladı:

Bugünkü toplantıda arkadaşlarımızla beraber, yönetim tarzımızı, ana prensiplerimizi ve kendi aramızdaki iş bölümünü tartıştık. Kurumsal yapımızın kurulması ve gözden geçirilmesine dönük ön tedbirler nelerdir, bunların kararını alacağız. Tahmin ediyorum ki, ilk toplantı için bunlar önemli adımlar."

Bu toplantının ardından ortaya çıkan manzara ise oldukça umut verici. Aşağıda detaylı liste yer almakta. Thomas Kurt Kurumsal Yapı içerisinde, Lütfü Arıboğan Dış İlikiler'de ki kendisinin de bünyeye katılmış olduğunu görüyruz, Estaba ise Pazarlama -Sponsorluk ve Projeler'den sorumlu ekipler içerisinde yer alacaklar. Ali Dürüst isminin sadece Futbol İcra içerisinde geçiyor olması ilginç. Vatan Gazetesi'nde çıkan bir haberden alınan bu listenin son halini resmi site yayınlar ise ya da KAP'a bildirim yapılır ise kotrol eder gerekli düzeltmeler ile tekrar yayınlarım.

Burada Ünal Aysal'ın Kurumsal Yapı, Futbol İcra, Pazarlama-Sponsorluk ve Projeler, Federasyon Ankara, Dış İlişkiler ve Mali İşler yapılarının içerisinde oluşu bir işletmenin ya da kulübün hayati fonksiyonlarının yapılanması ve yönlendirmesinin öneminin çok net görüldüğünü anlatıyor bana. Başkan sana güvenim tam, Allah yardımcın olsun.

Kurumsal Yapı: Ünal Aysal, Sinan Kalpakçıoğlu, Aka Gündüz Özdemir, Adnan Nas, Lütfi Arıboğan, Thomas Kurt, Amatör İcra: Celal Gürcan, Vedat İrdel (Su Sporları ve Kürek), Ahmet Ocaklı (Tesisler), Hakan Üstünberk (Basketbol), Semih Haznedaroğlu (Voleybol), Necati Demirkol (Binicilik), Futbol İcra: Ünal Aysal, Ali Dürüst, Ali Gürsoy, Abdürrahim Albayrak, Bülent Tulun, Faruk Süren, Dış İlişkiler: Ünal Aysal, Lütfi Arıboğan, Faruk Süren, Adnan Öztürk, Ebru Köksal, Mâli işler: Ünal Aysal, Adnan Nas, Refik Arkan, Mete Başol, Mete Türkoğlu, Erol Aksoy, Sinan Kalkapçıoğlu, İletişim ve TV: Sedat Doğan, Atilla Aksoy, Nur Karagülle, Stat: Adnan Öztürk, Ali Gürsoy, Abdürrahim Albayrak, Divan ve Genel Kurul: Semih Haznedaroğlu, Celal Gürcan, Ahmet Ocaklı, Aka Gündüz Özdemir, Adnan Öztürk, Federasyon Ankara: Ünal Aysal, Lütfi Arıboğan, Adnan Nas, Abdürrahim Albayrak, Gayrimenkuller İcra: Ünal Aysal, Refik Arkan, Emir Sarıgül, Adnan Öztürk, Adnan Nas, Ümit Özdemir, Alp Yalman, Pazarlama Sponsorluk ve Projeler: Ünal Aysal, Adnan Öztürk, Estebe, Emir Sarıgül, Vedat İrdelp, Elif Tuba Avşar. (Gruplandırma ve isim tablosu, Vatan Gazetesi’ndeki haberden alınmıştır)

Hiç yorum yok: