04 Mart 2011

Kanka'ya Veda

Adnan Polat Değirmeni'nin son kurbanı kankası Adnan Sezgin oldu. Aslında Kurban terimini daha çok, maruz kalanlar, hak etmeyenler için kullanırız dolayısı ile kovulmayı sonuna kadar hakeden birinin görevden ayrılmış olması için kullanılması yanlış oldu kabul!

Polat son kozunu oynadı çünkü daha önce gönderdiği 5 teknik adamdan sonra Hagi'nin gönderilmesi pek bir şey ifade etmeyecekti.

Görevi boyunca yönetemediği ilişkiler, saçma sapan yerli transferleri nedeniyle hala o koltukta oturuyor olmasını Kankası'na borçluydu. Yaser, Mustafa Sarp, Ferdi, Serkan, Mehmet Batdal ve nicelerine rüyalarında göremeyecekleri formayı giydiren Sezgin'i Galatasaray Tarihi altın harflerle yazacak!!!

Ama yeter mi tabiki yetmez, asıl kader ortağında sıra. "Beraber geldik beraber gideriz" açıklamasından sonra "Hani verdiğin sözler" şarkısını mırıldanıyor mudur Sezgin ama bu şarkı milyonlarca taraftarın ağzında bugün... Galatasaray Tarihi'nin açık ara en nefret edilen, en başarısız başkanı olacak Polat ve ne yapsada bunun önüne geçemeyecek.

Veee inşallah soradaki de O olacak!

Hiç yorum yok: