17 Mart 2011

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Durağı

Inter 2. tur maçlarında kemiksiz tahmini engelleyen takım oldu. 88'de Pandev'in golü turu Bayern'in avuçlarının arasından kapıp İtalyanlar'a getiriverdi. Bu gol sadece Inter'i çeyrek final kapısını aralamakla kalmadı aynı zamanda Leonardo'yu Mourinho'nun küçümseyici demeçlerinden de kurtamış oldu.

Barça'nın zorlansa da Arsenal'i elemesi futbolun bir adaleti bence. İlk maç zaten o skoru haketmemişti. Milan ilk maçta kendi evinde yediği golün faturasını ödeyemedi, Schalke eski hocaso Magath ile Bundesliga'nın aksine tarih yazmaya devam ediyor. Bakalım eski dost Ragnick ile yolu daha da uzatabilecekler mi? Real Madrid son 5yıldır çeyrek final göremiyorken Mourinho'nun ellerinin değdiği her takım gibi çeyrek final biletini kapıverdi, üstelik geçen senenin hesabını görerek. Shaktar en iyi kuralardan birini çekmişti, Lucescu kariyerinde 2. kez çeyrek finale adım atmış oldu, yılların çabasının bu şekilde ödülünü almasını görmek çok güzel.

Chealsea ilk maçtaki skor avantajını kullandı, 2. maç bir nevi formaliteydi oynanması gerekiyordu sadece. Manchester, Fernandez'in golleriyle turu geçerken Meksikalı trancfer ücretinin parasının büyük kısmını kazandırmış oldu.

Yarın çeyrek final kuralar çekilecek, kura sonuçlarına göre yarı final ve Wembley yolu için tahminleri de yapmaya başlarız artık,

Hiç yorum yok: